Kunsten å bli lurt

Ok, det var ikke helt planlagt å få nervene i låret (eller hvor de nå var) i klem, men det skjedde, og da ble det treningsstopp. Ikke det at jeg kunne trent overkroppen så veldig mye i denne tiden, for det var vondt bare å fjerte. Surt, når jeg var kommet så godt i gang. Legen hadde hadde jo gitt meg muskelavslappende da, men også smertestillende, som jeg mistenker var blandet sammen med noe fra 60-tallet. De hadde en genuin virkning på meg og jeg kan ikke huske at jeg ved tidligere anledninger har følt meg såpass lykkelig etter noe som skulle ta brodden av smerte, og ja, jeg har fått morfin en gang da jeg hadde hjernehinnebetennelse, men disse tablettene går morfinen en høy gang.

Der lå jeg i senga med foten opp, høy som en drage, lur, lumsk og litt inni drømmeverden. Du verden så så deilig… En fin måte å avslutte en mandag på.

Tirsdagen kom og jeg ante fred og ingen fare i min drømmelignende tilstand, da min kone lurte på om jeg kunne synge andrestemmen på noe hun hadde strevet. Min kone er i tillegg til å være lærer en ganske habil pianist, gitarist og sanger, noe som er praktisk, siden jeg også ligger i samme sjanger. Uansett så stilte jeg opp og sang stemmen hun hun gav meg. Det må ha hørtes veldig bra ut, for plutselig var jeg bassist i bandet hennes – Where Speech Ends (fanpage her) Jeg hadde kjempet med nebb og klør for å ungå å være i veien for henne og hennes musikerkarriere, men hun tok tak i meg da jeg var ved et svakt, eller skal vi si, høyt øyeblikk. Første øving gikk greit og jeg syntes jeg styrte lyd som en gud (lydmenn tror gjerne de er gud) og det som for meg hørtes fløyelsmykt ut, var, da jeg i ettertid hørte på makkverket, et band med lyd som om de sto på havets bunn og matet sjøstjerner med betongblander.

Neste øving: Lydman-bassist-sanger uten muskelavslappende og smertestillende fra tiden rundt Jimmy Hendrix og Janis Joplin

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Fredrik Longva says:

    Morsomt dette 🙂 virkelg artig skrevet 🙂

    Like

  2. Fredrik Longva says:

    Utrolig og humorististisk godt skrevet. Underholdende og morsomt 🙂 Det ble noen latterkuler …he, he..

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s