Det går! Sangen om å sparke seg i r***

den

Skal vi se… Jo, jeg er fremdeles i treninga. Hadde en dupp ned i «****-dalen» etpar uker etter verk i skuldre og armer, samt en strukket bånd i hånden (etter å skrudd på vaskemaskinen (Hør lyden her !!OPS: Sterkt språk!!), men de siste 3 ukene har det vært hard sirkeltrening mandag og torsdags morgen. Blir trøtt om kvelden, må jeg innrømme – Bra!. Fredag morgen og hver fredag fremover, er planen halvannen times tur i skog og mark på diverse steder på Sørlandet. Skal se om jeg ikke får lagt ut ruter og bilder. Håper i tillegg å ta meg inn minst èn økt med styrke i løpet av ukene også. Da tenker jeg det holder for meg foreløpig.

Jeg har opplevd at å starte på igjen etter et opphold kan være krevende, og å komme seg opp på treningssykkelen, har vært spesielt krevende. HAR jeg egentlig så mye utbytte av den sykkelen? Det er ikke spinningsykkel, så jeg bør kanskje prioritere andre øvelser hjemme? Noen som har idè eller råd, må gjerne dele 🙂 Jogging utgår med høye kneløft, og råd ang temaet blir lest, men ikke fulgt, ikke før jeg er mye lengre ned i vekt og hoftene greier og holde følge.

2 kommentarer Legg til din

 1. Svein Mortensen sier:

  Jeg har kjøpt en billig racersykkel på finn.no. Sykla 4 mil i går i raskt tempo og dette er fin trim. Ingen belastning på noe som helst uten ømme muskler da. Men tempo kan man selv bestemme. Sykler man rolig får man også med seg naturen og når været er bra finnes det ingen bedre trim.

  Likt av 1 person

  1. Starman.no sier:

   Her er det bare enten nedover- eller oppoverbakker og egentlig litt kjedelig sånn sett. Sykler foran TV`en jeg .-)

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s