Det går! Sangen om å sparke seg i r***

Skal vi se… Jo, jeg er fremdeles i treninga. Hadde en dupp ned i “****-dalen” etpar uker etter verk i skuldre og armer, samt en strukket bånd i hånden (etter å skrudd på vaskemaskinen (Hør lyden her !!OPS: Sterkt språk!!), men de siste 3 ukene har det vært hard sirkeltrening mandag og torsdags morgen. Blir trøtt om kvelden, må jeg innrømme – Bra!. Fredag morgen og hver fredag fremover, er planen halvannen times tur i skog og mark på diverse steder på Sørlandet. Skal se om jeg ikke får lagt ut ruter og bilder. Håper i tillegg å ta meg inn minst èn økt med styrke i løpet av ukene også. Da tenker jeg det holder for meg foreløpig.

Jeg har opplevd at å starte på igjen etter et opphold kan være krevende, og å komme seg opp på treningssykkelen, har vært spesielt krevende. HAR jeg egentlig så mye utbytte av den sykkelen? Det er ikke spinningsykkel, så jeg bør kanskje prioritere andre øvelser hjemme? Noen som har idè eller råd, må gjerne dele 🙂 Jogging utgår med høye kneløft, og råd ang temaet blir lest, men ikke fulgt, ikke før jeg er mye lengre ned i vekt og hoftene greier og holde følge.

Advertisements

2 Comments Add yours

 1. Svein Mortensen says:

  Jeg har kjøpt en billig racersykkel på finn.no. Sykla 4 mil i går i raskt tempo og dette er fin trim. Ingen belastning på noe som helst uten ømme muskler da. Men tempo kan man selv bestemme. Sykler man rolig får man også med seg naturen og når været er bra finnes det ingen bedre trim.

  Liked by 1 person

  1. Starman.no says:

   Her er det bare enten nedover- eller oppoverbakker og egentlig litt kjedelig sånn sett. Sykler foran TV`en jeg .-)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s