Erfaring med crypto currency, MiraiEx og Wifecoin

Har hatt kryptovaluta av og på siden 2017 og tenkte å ta opp tråden nå i 2021, så jeg Googlet litt og fant MiraiEx. Registrerte meg, overførte en slant og handlet XRP med et gebyr til MiraiEx på under to kroner.

Nå har markedet til bitcoin og crypto generelt svingt en god del i det siste, bla pga Elon Musk. Noen mener crypto vil dø ut, men det virker som om enda flere har tiltro til at crypto vil vokse videre med rykk og napp.

All info finner du i linken👍 Ta en titt og se hva du synes😊

Da Coinbase gikk på børs 14. april fikk mange bekreftelse på at kryptovaluta er blitt gangbar mynt (se NRK Nyheter m.fl).

Jeg går for langsiktig sparing så jeg kjøper/selger ikke hele tiden da, men hos MiraiEx er mulig å handle time for time hvis du ønsker det🙂 Appen deres er oversiktlig og gir deg den infoen du trenger uten at det blir for innviklet.

MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet, noe jeg føler er en nødvendighet for tryggheta, de har en app som er enkel i bruk og gir meg veldig grei oversikt.

Hvis du vil prøve, eller er nysgjerrig, kan du følge linken under. Hvis du registrerer deg via linken får du opptil 200nkr og jeg får 100 i bitcoin. Vinn-vinn👍

https://miraiex.com/affiliate/?referral=f45471bc

Nå, 20 august, er den samlede verdien oppe i 2438,- Det har altså økt en del nå i august. I sommer hadde markedet en liten dipp. Xrp og eth har hatt størst oppgang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s